Hemligheter av Kurt Selling och Fredrik Nejman

Kunde inte motstå frestelsen att få ta del av kändisvärldens fram- och baksidor i denna sanna historia berättad av Kurt Selling. Selling var under många år  framgångsrik agent åt ett antal idrottsstjärnor, skådespelare och musiker. Vad sägs om Mikael Persbrandt, Therese Alshammar, Peter "Foppa" Forsberg. Martin Stenmarck och Martin Lidberg.

I "Hemligheter" berättar Selling om sitt arbete med ovan nämnda stjärnor, men framför allt handlar boken om Sellings eget kokainmissbruk. Det missbruk som uppdagas i o m att han fastnar i tullen på Arlanda med kondomer fyllda med kokain i magen. Han dömdes för detta till 26 månaders fängelse vilket han avtjänade på Norrtäljeanstalten. I boken berättar Selling också om fängelsetiden och den miljö som milsvida skiljer sig ifrån Stockholms vilda nattliv.

En mycket lättläst bok. Läsupplevelsen som sådan är ingen femetta. Men ett visst underhållningsvärde måste jag ändå tillskriva den i o m "skvallerfaktorn". Det är också med ett visst intresse jag tar del av kokainmissbrukarens problematik och upplevelsen av fängelsevistelsen. Men det som kanske berör mig mest är omgivningens stora svek mot en medmänniska i kris och i stort behov av stöd och omtanke. 

image15

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0