Pocket och Prassel 2.0 - Tredje paketet

Idag kom det! Ett tjockt, tungt paket från en hemlig bokvän ute i landet. Har inte en susning vem det är och har inte ens kunnat åstadkomma en kvalificerad gissning. Men vacker handstil har människan och jag tror att hon är något äldre än jag är. Yrke? Gissade ju på lärare, men det var fel. Men jag tror att hon skriver mycket i sitt jobb i allafall. Sjuksköterska kanske?

Paketet var ett temapaket FRANKRIKE. Fick den önskade och efterlängtade boken med alla Alberte-böckerna i samma volym. Den ska absolut med till Thailand! Dessutom fransk nougat (me like) och franskrostat kaffe. Jag längtar redan till ikväll när detta ska avnjutas i myssoffan. TACK till min hemlige bokvän för alla fina paket och kort och God Jul på dig själv!


Två sköna tjejer

Har glädjen att idag kunna bjuda på ytterligare två bilder från Bokmässan i Göteborg! Där hade jag glädjen och ynnesten att träffa två sköna tjejer! Två tjejer som är mina förebilder på många sätt. Inte minst i mitt skivande. Lina Forss och Unni Drougge.  I april kommer Linas nya bok, "Agnes♥Edward".
Du har väl läst "Boven i mitt drama kallas kärlek"? Gör det!
  Och sedan ger du bort ett ex i julklapp också!

(BIlderna är publicerade med tillåtelse av de bägge författarrna.)

RSS 2.0