Tillsammans - andra boken av Denise Rudberg

Nu snurrar min värld igen! Kanske en aning för snabbt, men bara rutiner faller på plats kommer det att bli kanon. Jag har fått nytt jobb, vilket i sin tur innebär förändrade arbetstider. Och vanemänniska som jag är, blir mina cirklar rubbade på en gång. Uppåt! Framåt! Är det så Blossom predikar?

Har också haft lite betänkligheter om mitt utlovade bokmässe-repotage och att lägga ut bilder på kända författare på bloggen. Vad säger lagen om det? Någon som vet? Jag har i allafall fått lov att lägga ut en bild från Bokmässan och den tänkte jag bjussa på i nästa inlägg.

Bokläsandet då? Nja och hmmm...Har ett gäng böcker hemma från biblioteket nu och de ska jag i allafall läsa. Men jag ser med längtan emot den vita stranden, den heta solen, solstolen och den medhavda lektyren. Om drygt 4 veckor bär det av. Thailand! Kan det vara något månne? =)

"Tillsammans - andra boken" av Denise Rudberg läste jag för en tid sedan. Det är den andra boken av planerade tre om ungdomarna Alexander, Theresa och Jakob som alla bor i Stockholm. Alexander kommer tillbaka efter en tids bortavaro och under tiden har Theresa och Jacob umgåtts så gott som dagligen. Ska vänskapen mellan de tre vännerna bestå? Och är det inte lite kärlek inblandat också?
 
Trivsamt skriven bok, med för mig redan välkända och välarbetade karaktärer. Jag tror jag skulle ha älskat det när jag var 14, men tycker faktiskt att den är givande och roande idag också. Vem behöver inte bli påmind om hur det är att vara tonåring och sedan tacka sin lyckliga stjärna att den tiden är förbi?  Läs och vänta sedan på nästa bok!


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag har precis läst ut den första boken, och den var hur bra som helst. Jag tror jag ska önska mig den andra boken i julklapp, men jag vill helst ha den i pocket. och de verkar intee finnas, vet du om de finns?:) // fiia

2008-11-23 @ 19:30:02
Postat av: Ingela

Nej, boken finns inte i pocket ännu. Jag har försökt hitta om den är planerad för pocketutgivning, men inte kunnat hitta någon sådan information.Däremot ska den tredje boken komma ut i maj enligt Bokus hemsida.

2008-11-23 @ 23:33:10
URL: http://litteraturum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0